Guldkonfirmanterne -> Peter L Hansen

Peter Lundgaard Hansen
Peter Lundgaard Hansen
Nyvej 11
6731 Tjæreborg
0049-461-78306 / 0049-177-32354552773 6305peter@icansystems.dk
Hejsa.
Hermed en kort beskrivelse af hvad jeg har bedrevet indtil nu:
Mvh
Peter L. Hansen
---
1970: Realeksamen - Skodborg Skole
1971: Handelseksamen i regnskab - Vejen Handelsskole
1971: I lære som kontorelev hos Schou Isenkram, Vamdrup
1972: Fik ansvaret for at Schou Isenkram gik over på EDB – selvlært programmør.
1974: Var i Israel 1 måned ved det døde hav pga. psoriasis
1977: Fik job som programmør hos Tjæreborg Rejse, hvor jeg bl.a. udviklede og programmerede Tjæreborgs nye Bookingsystem, som kørte indtil ca. 2003.
1978: Byggede hus i Bramming og flyttede sammen med Irene til Bramming.
1981: Var igen i Israel 1 måned ved det døde hav pga. psoriasis
1982: Købte hus i Billund og startede på Lego – da de fleste af vores venner boede der
1982: Gift med Irene
1982- oktober: Datter – Kathrine – skolelærer i Tjæreborg – har en dreng på knap 2 år – bor i Esbjerg
1984: Tilbage til Tjæreborg Rejser – til leje i en af Krogagers huse
1984 – september: Datter – Camilla – økonomimedarbejder hos Blue Water i Esbjerg – har en pige på 1 år – bor i Varde
1985 - januar: Camilla får konstateret alvorlig hjertefejl – der er et hul mellem de store hjertekamre. Da hun var 5 måneder blev hun opereret 1. gang. Man gik ind og satte en elastik ved en af de store pulsårer ved hjertet, således at ilten blev tvunget ud i kroppen og derfor fik mere ilt.
1986: Tjæreborg sælger Tjæreborg Tyskland til en tysk rejsebureau Allkauf Reisen – de vælger fortsat at køre på Tjæreborgs system, så jeg har haft en del forretningsrejser til Mönchengladbach og senere til Düsseldorf
1987 - påsken: Camilla gennemgår en stor hjerteoperation, hvor man går ind i hjertet og syer en lap på væggen mellem de 2 store hjertekamre – de startede med operationen ca. 07:30 og var færdige omkring kl. 15:00, hvor hun kommer tilbage til sin stue og var fyldt med slanger, sonder og masser af udstyr til måling af alverdens ting Det vi først lægger mærke til er, at hun ikke mere er blå omkring læberne og under neglene. Alt forløb heldigvis som det skulle, og hun begynder allerede at løbe rundt efter 2 dage.
1989: Spies overtog Tjæreborg Rejser – Jannie var på besøg og hilste personligt på alle – flot gjort
1989: Knud Heinesen (Spies koncernchef) kom til Tjæreborg en dag i 89 og afholdte et møde kl. 11:00 og meddelte at edb-afdelingen skulle flyttes til København. Kl. 13:00 ville han så gerne vide, om vi ville flytte derover. Ingen information omkring tankerne bag og intet omkring flyttegodtgørelse, kontrakter osv.! Så vi anede ikke, hvad vi skulle sige ja til. Vores kunde - Allkauf Reisen - fremsatte straks et ultimatum til Spies, hvor de krævede at programmørerne skulle blive i Tjæreborg for at servicere dem derfra – og sådan blev det så heldigvis.
I den periode arbejdede jeg også en del med at udvikle systemer for La Santa Sport. Derfor gav nogle forretningssrejser til La Santa Sport på Lanzarote.
1991: Edb-chef til Falbe-Hansen Konfektion i Randers.
1993: Køber hus i Tjæreborg og ansat igen-igen hos Tjæreborg og denne gang som souchef og hvor jeg arbejdede udelukkende med Allkauf Reisen, som nu var flyttet til Düsseldorf
199?: Spies Koncernen solgt til SLG i Stockholm (SAS selskab)
1999: Var igen i Israel 1 måned ved det døde hav pga. psoriasis
200?: Arbejdede 8 måneder i Düsseldorf pga. overgang til nyt EDB-system. Rejste mandag og kom hjem fredag.
200?: Vi bliver nu trukket ind i projekter for SLG i Stockholm, og har en del rejser Stockholm.
200?: SLG køber et belgisk rejsebureau, som ligger i Oestende. Vi bliver koblet på dette og jeg har en del turer til Oestende..
200?: Allkauf bliver endnu en gang solgt til et tysk rejsebureau, som ligger i München. Vi hjælper også her med det nye system, og har derfor flere turer til München.
2002: Bliver kontaktet af et firma i Holsted, hvor jeg i fritiden laver et opkrævningssystem for vandværker. Starter mit eget firma – Ican Systems ApS.
2005: EDB-afdelingen i Tjæreborg bliver nedlagt og alle bliver afskediget.
2005: Jeg arbejder nu fuld tid som selvstændig
2008: Ansættes som frelance tester og ansættes senere som udvikler hos Bank Data i Fredericia.
2008: Bliver indlagt på Sydvestjysk Sygehus med stærke smerter i maven og får tømt en falsk blindtarm og får under indlæggelsen konstateret Sacridose (bindevævssygdom i lungerne) og diabetes. Disse 2 sygdomme forfølger mig den dag i dag.
2011: Starter hos Sydenergi i Esbjerg i målerdata afdelingen.
2015: Gik på efterløn og nedlægger derfor mit lille firma.

Som så mange andre, har vi rejst en del, bl.a. da vi var ansat hos Tjæreborg Rejser: Florida, Israel, Thailand, Ægypten, Krydstogt på Nilen, Krydstogt på Donau, Gardasøen, Lanzarote, Tenerife osv. Vi har også kørt en del i Norge – specielt Geianger er vi meget begejstrede for.
Vi har haft sommerhus i mange år i Houstrup og solgte den i 2008 og købte campingvogn i stedet.
De første år camperede vi en del rundt her i landet – vi havde aldrig før været rundt i vores flotte land. I 2013 og 2014 var vi fastliggere på Gals Klint Camping ved Middelfart. Så kom 2 skønne børnebørn og vi synes derfor, at vi ikke rigtigt havde tiden til camping. Ud over at bruge mere tid til børnebørnene ville vi også gerne bruge mere tid til vores have og til foreningslivet, som vi bruger en del tid på.
I foråret 2016 tog Irene 6 måneders orlov fra arbejdet – hun var ved at blive stresset – mange af hendes kollegaer gik ned med stres. Vi lejede en autocamper hos NBC i Jels og kørte rundt i Holland, Belgien, Frankrig og Tyskland i 4 uger i april/maj – en dejlig og afslappende tur, hvor især D-dags kysten med de store krigskirkegårde gjorde et stort indtryk. Herefter gik turen over Loire dalen med de mange store flotte slotte og for til sidst at slappe af i 7 dage ved bredden af Rhinen ved Koblenz. Dejligt frit liv, hvor man bare er sig selv. Vores plan er derfor, at når Irene går på efterløn, vil vi have fat i en autocamper og køre rundt i Europa i længere perioder.  Copyright ® 2004
ICAN Systems ApS